ryukon
Puanı : 1357.41
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • DARUİ AÇIKLADI!!!

    Naruto Shippuuden animesinin `yakışıklı` ve bir o kadarda `cool` karakteri Darui ile sizin için bir röportaj gerçekleştirdik ve ona neden devrik cümleler ile konuştuğunu sorduk çok `ilginç` bir cevap aldık ve sizlerle paylaşıyoruz işte Darui'nin neden devrik cümleler kurduğunun açıklaması: DARUİ: "Çocukken tv'de çok sevdiğim bir `film` serisi vardı kaç kere yayınlanırsa yayınlansın severek ve büyük bir heyecan ile takip ettim o `film` serisini oradaki baş karakterlerde birinin konuşması çok dikkatimi çekmişti ve konuşması çok ilginçti sürekli devrik cümleler kuruyordu bende onu örnek alarak arkadaşlarla şakasına onun gibi konuşurdum ve öyle konuşa konuşa böyle oldu" Muhabir:"Peki bu `film` ve karakter kimdi ?" DARUİ: "Tabiki cevabı çok basit `Star Wars` ve Master Yoda'dan bahsediyordum gerçekten süper bir seri ve süper karakterleri var" Daruiye bu açıklaması için teşekkür ediyoruz ve `oyunculuk` kariyerinden başarılar diliyoruz....

    26.10.2013 21:30
  • KAGAMİ AÇIKLADI!!!

    Kuroko no Basuke animesinin ünlü oyuncusu KAGAMİ TAİGA ile son bölümdeki "Salak" muhabbeti hakkında konuştuk ve `yıldız` oyuncu şunları söyledi... "Bir lise animesi çekiyoruz ve orada liselerin basketbol oyuncuları olarak yer alıyoruz.Attığımız sayılar,yaptığımız artistik haraketler,yaptığımız gövde gösterileri yeterince alkış ve beğeni alırken muhabbetleri kimsenin beğenmediği söyleniyor ancak liselerde zaten bu tarz konuşmalar oluyor" dedi. Ardından sözlerine sinirli bir şekilde devam eden Kagami şu sözlerle konuşmayı bitirdi "Son bölümdeki muhabbetin birebir aynını yada benzerini eminim çoğu kişi lise hayatında yaşamış yada yaşamaktadır, ancak bunu `biz` yapınca sorun oluyorsa buna `biz` bişey yapamayız insanlar biraz aynaya bakmalı" dedi.

    19.10.2013 18:28
  • "GEDOO MAZOO'ya benziyorsun !!! "

    23.06.2013 02:24
  • "ŞEYTAN GÖRSÜN YÜZÜNÜ"

    19.06.2013 03:12
  • Otaku Türk Sözlük Aktiflikte İLK 10'a Girdi

    18.06.2013 16:02
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.